Sundhed gennem clairvoyance

Hvad vil det sige at være clairvoyant. Hvilke former for clairvoyance findes der? Hvordan opleves kontakten til det åndelige, hvordan opleves en almindelig hverdag som clairvoyant og hvordan kan clairvoyance hjælpe dig?

Karinna Damgård kommer og oplyser om det at være clairvoyant, og deler ud af sin viden om det åndelige og hvordan du kan åbne op for din egen indre visdom og skabe både indre og ydre sundhed .

Herefter åbner hun sig for clairvoyance, hvor hun stiller sig til rådighed for den åndelige verden for at formidle clairvoyante budskaber til deltagerne, med udgangspunkt i deltagernes eget liv og udvikling. Karinna er hensynsfuld af natur, og alle budskaber formidles nænsomt, respektfuldt og med stor kærlighed til både modtageren og de åndelige budbringere.

Foredraget kan bookes af spirituelle foreninger og andre interesserede. Kontakt Karinna Damgård enten via mail: info@karinnadamgaard.dk eller ring og book på tlf.: +45 22 40 18 14.

Karinna Damgård er clairvoyant, spirituel business rådgiver, ejer af virksomheden Kyanite Energy IVS og praktiserer Inkahealing på højt niveau. Hun har kontakt til åndeverdenen, tilhørende personlige hjælpere, engle og opstegne mestre.