Spirituelle Rejser –

Mennesket skal videre i sin udvikling via sin egen åndelige individualitet.
Igennem det spirituelle møder man sit indre skattekammer på en fuldstændig berigende måde.  Det at få højnet sin energifrekvens giver større adgang til indre visdom. Spirituelle rejser kan bane vejen på en helt fantastisk måde, da  krop, sjæl og ånd kommer på opdagelse i samspil med jordens mysterier, men det kan også foregå hjemme i din egen baghave, i dit eget land, med dygtige spirituelle guider.

At rejse til gamle indviede områder giver mulighed for en hurtigere bevidstheds udviklingsvej, der kan åbne op for en dybere spirituel visdom, en højere energifrekvens, hvor man på samme tid kan opnå, at kunne være til stede i livet med en nærhed, som er balsam for sjælen.

Denne process kan også foregå i hjemlige omgivelser, men jeg foretrækker ofte at rejse ud, opleve energierne der, og komme hjem for at fordøje og formidle videre. Sidste års spirituelle rejser gik til både Island, Egypten, England, og vulkaneøen Las Palmas.

Gode spirituelle rejser og rejsearrangører findes på rejseportalen www.Munonne.dk. Danmarks førende  rejseportal indenfor  Alternative og Spirituelle rejser.