Spirituelle rejser – åbn øjnene for en anderledes indgang til behandling og helbredelse

Spirituelle rejser – hjerteåbnernes energi

Denne aften, inviteres du med på en rejse, igennem en hemmelig hellig dør, til dit eget indre skatkammer; din hjertefrekvens og dens energi – og du får en forsmag på spirituelle rejsers muligheder.

At rejse til gamle indviede områder giver mulighed for en hurtigere bevidstheds udviklingsvej, der kan åbne op for en dybere spirituel visdom, en højere energifrekvens, hvor man på samme tid kan opnå, at kunne være til stede i livet med en nærhed, som er balsam for sjælen.

På sådanne rejser vil de største indsigter være omkring dig selv, forbundet med jordens unikke steder. Det, at komme så tæt på sin egen indre sandhed, fjerner mistillid, uro og meget andet.
Igennem det spirituelle, møder man sit eget indre skattekammer på en fuldstændig berigende måde.  Det at få højnet sin energifrekvens giver større adgang til indre visdom og spirituelle rejser kan bane vejen på en helt fantastisk måde, da krop, sjæl og ånd kommer på opdagelse i samspil med jordens mysterier.

Det kan foregå i udlandet, men det kan også foregå hjemme i din egen baghave, i dit eget land – med dygtige spirituelle guider, men jeg foretrækker ofte at rejse ud, opleve energierne der, og komme hjem for at fordøje og formidle videre. Sidste års spirituelle rejser gik til både Island, Egypten, England, og vulkaneøen Las Palmas.

Foredraget og platformsclairvoyance kan også bookes af andre foreninger og interesserede. Kontakt Karinna Damgård enten via mail info@karinnadamgaard.dk eller ring og book på tlf.: +45 22 40 18 14.

Karinna Damgård er clairvoyant, spirituel business rådgiver, samt ejer af virksomheden Centeret Kyanite Energy IVS og praktiserer Inkahealing på højt niveau. Hun har kontakt til åndeverdenen, tilhørende personlige hjælpere, engle og opstegne mestre.