Om Bogen

A Touch of Vertigo

5 stjerner på Goodreads.com
”A Touch of Vertigo er ikke bare en simpel guide, det er også et sikkert sted at løbe hjem til og komme i kontakt med sit indre og se sin frygt og sine byrder i livet.
Bogen fører os gennem de forskellige former for frygt, vi møder i løbet af livet.
Den frygt, vi er født med, og som er en del af vores intuition, den anden frygt, vi opbygger, mens vi vokser op, og endelig den frygt, vi har hørt om, men aldrig oplever selv, men alligevel bekymrer os om.
Desuden hjælper bogen med at bane vejen for at forstå meningen med vores handlinger, som vi gør uden rigtig at forstå, hvorfor vi gør dem og nogle gange bliver ved med at gøre dem igen og igen.

Efter min mening er bogen opdelt i tre hovedafsnit.
Første afsnit handler om, hvordan man ser sandheden om sig selv i øjnene og får ægte følelser af eget selvværd.
Det andet afsnit handler om at forbinde sig til sit indre selv og fjerne alle de byrder og den tyngde, vi har i vores sjæl.
Det tredje afsnit handler om, hvordan man vokser og udvikler sig i både følelsesmæssige og spirituelle aspekter.
Selvom bogen er blevet præsenteret som en guideline til selvtransformation, er hvert kapitel ikke en separat enhed, men arbejder lag på lag, for at bygge en enorm bygning hvis formål er at nå til punktet af oplysning og selvforståelse.”

Islam Elbahnasy, Msc Aerospace Engineer.

Selvom Islams beskrivelse er særdeles rammende, er bogen indtil videre beskrevet som en Down-to-Earth selvtransformerende guide, der leder positive forandringssøgende ned ad en tankevækkende vej mod personlig vækst og åndelig transformation for at adressere frygt og komme videre ind i en ny begyndelse fyldt med guddommelige mirakler.

Du vil opleve personlige oplevelser flettet sammen med min ekspertise som clairvoyant, healer, mentor, åndelig rådgiver og intuitiv sjæl, og en tilskyndelse (gennem en selvstændig og inspirerende trin-for-trin proces) til bevægelse væk fra selvpålagt frygt og forventninger og ind i en ny fase af personlig vækst, selv i en kaotisk verden.

Bestil et eksemplar af bogen direkte hos mig enten via email: info@karinnadamgaard.dk, telefon: 22401814, hos din lokale boghandler,  eller på amazon.com, saxo.com eller tales.dk

A Touch of Vertigo is a down-to-earth guide that leads positive change seekers down a thoughtful path of personal growth and spiritual transformation to address fears and move forward into a new beginning filled with divine miracles.
For more information about the book in english, read more HERE

DK ISBN 13 (SOFT): 9788797360613
DK ISBN 13 (HARD): 9788797360606
US ISBN 13 (eBook): 9781982272333

Choose Language