Inkaernes Magiske Verden & Platformsclairvoyance

Kom tættere på Inkaernes magiske verden gennem Karinna Damgård

Oplev en guidet inka-meditation og stift bekendtskab med en verden af levende energier, når Inka-healer og clairvoyant Karinna Damgård gæster Foreningen AlterNaturligVis.
Aftenen består af to halvdele. Den første halvdel vil være fokuseret omkring Inkamestrenes energi. Den anden halvdel omkring clairvoyance, hvor Karinna åbner sig for clairvoyance og stiller sig til rådighed for den åndelige verden for at formidle clairvoyante budskaber til deltagerne, med udgangspunkt i deres eget liv og udvikling. Budskaberne vil blive formidlet nænsomt og med stor kærlighed og respekt til både modtageren og de åndelige budbringere.

Inka Mestrenes energi:
Mange mennesker lever i en verden af stress og jag, med store krav og endnu større ønsker til livsnydelse og harmoni i tilværelsen. Mange er vokset op blandt en livsfilosofisk tankegang, præget af vindere kontra tabere. Inkatraditionen understøtter en anden fortælling, om et samfund hvor de stærke løfter de svage og hvor alle fremstår som vindere. Gennem enkle, men kraftfulde teknikker, kan alle skaffe sig mere energi og kraft, større balance, øget harmoni, livsglæde og velbefindende. På ganske få minutter.

Foredraget omhandler bl.a.:
– Fundamentet for den gamle Inkavisdom
– Q’ero-indianernes energiarbejde med naturen
– Enkle værktøjer til at skabe mere energi og øget livskvalitet i hverdagen

 

Foredraget og platformsclairvoyancen kan også bookes af andre foreninger og interesserede. Kontakt Karinna Damgård enten via mail info@karinnadamgaard.dk eller ring og book på tlf.: +45 22 40 18 14.

Karinna Damgård er clairvoyant, spirituel business rådgiver, samt ejer af virksomheden Centeret Kyanite Energy IVS og praktiserer Inkahealing på højt niveau. Hun har kontakt til åndeverdenen, tilhørende personlige hjælpere, engle og opstegne mestre.