Life-Sessions

Via en kombination af Foredrag og Live-Session Workshop tages udgangspunkt i bogen A Touch of Vertigo og tilhørende workbook. Varighed ca. 2 timer.
Det er også muligt at bestille et 6-ugers Life-Session transformerende udviklingsforløb, med personlig 1:1 træning af Karinna, med kontinuerlig tæt opfølgning, og daglig motivation i din forandringsproces. For at høre mere ring +45 22 40 18 14. eller send en mail på  info@karinnadamgaard.dk  .

”Jeg har lidt af angst i over 20 år. Har været igennem hele trædemøllen med diverse behandlere og medicin. Alt har haft sin ret og været nødvendigt.  I forløbet med Karinna har det været meget anderledes, det har været en kæmpe rejse og udvikling i sindet, samtidigt har det på forunderlig vis også været nemt. Det lyder meget modsigende, men det er følelsen jeg sidder med i dag. Endelig har jeg fået livsgnisten igen, angsten æder jo lykke og livsmod. Jeg er nu så godt klædt på til at danse med livet og lade alle følelser komme i spil uden at jeg lader angsten overtage. Jeg er inderligt taknemmelig for at have gennemgået et forløb der er så livsændrende.”
Marianne, 51 år, København

Stor anbefaling – fra en ægte Vertigo-ekspert ❤️
Allan Lyhne, Senior Investment & Talent Manager

“Kære Karinna … læser i din bog lige nu og er SÅ GLAD for den – virkelig god og efterlader virkelig stof til eftertanke og praksis på et forståeligt niveau.”
Amina Juul Rasmussen

Uanset hvor lidt flatterende det lyder så er den ydmyghed der er blevet installeret i hjertet bare så altoverskyggende det mest fantastiske ved det hele. Ved ikke helt om jeg har været arrogant i forhold til mine egne spirituelle evner, har været i krig med det guddommelige eller ikke har villet smøge ærmerne op og gøre arbejdet det kræver at vækste eller blot en køn blanding af det hele. Men den blødhed der er opstået, den kærlige “jeg kender min plads” i forhold til det guddommelige gør bare at scenen er skiftet fra krig til indre fred 🕊
Når det er sagt så har helheden af alt der skete i dag bare været så stort, men hold da op hvor er jeg træt nu.
Sidste ting som giver mening at fremhæve, så er det at mit hjælpe/beskytter gen er blevet nedjusteret så de mennesker der er omkring mig selv kan lære samt vækste i deres tempo. Så når de beder mig om at flytte en sten, så skal jeg ikke fjerne hele bjergkæden og asfalterer det hele. Når de beder om vand så skal de ikke druknes i de syv verdenshave.

Frank Mikkelsberg

Har du forslag til setup, samarbejde eller andre gode ideer, så skriv hellere end gerne – enten via mail: info@karinnadamgaard.dk eller ring på tlf. +45 22 40 18 14.

A Touch of Vertigo
A Touch of Vertigo is a down-to-earth guide that leads positive change seekers down a thoughtful path of personal growth and spiritual transformation to address fears and move forward into a new beginning filled with divine miracles.
For more information about the book in english, read more HERE
Choose Language