ENDELIG har jeg fået livsgnisten igen, skrev den sødeste kvinde til mig.
En kvinde, på 51 år, fra København, der tidligere led af en så gennemgribende angst, at det havde forringet hendes livskvalitet dramatisk og hindret hende i at arbejde mere end 4 timer ugentlig. Hun havde hverken livslyst eller livsglæde tilbage. Efter et 6 ugers udviklingsforløb, hvor ’A Touch of Vertigo’ og tilhørende workbook var en del af processen, skrev hun afslutningsvis:
”Jeg har lidt af angst i over 20 år. Har været igennem hele trædemøllen med diverse behandlere og medicin. Alt har haft sin ret og været nødvendigt. I forløbet med Karinna har det været meget anderledes, det har været en kæmpe rejse og udvikling i sindet, samtidigt har det på forunderlig vis også været nemt. Det lyder meget modsigende, men det er følelsen jeg sidder med i dag. Endelig har jeg fået livsgnisten igen, angsten æder jo lykke og livsmod. Jeg er nu så godt klædt på til at danse med livet og lade alle følelser komme i spil uden at jeg lader angsten overtage. Jeg er inderligt taknemmelig for at have gennemgået et forløb der er så livsændrende.”

Kvindens situation, er desværre ikke ene-stående. Vi bliver alle sparket til hjørne og må kæmpe for at holde hovedet ovenvande – på et eller andet tidspunkt i vores liv.
Der er tidspunkter, hvor man har brug for et klart overblik. Tidspunkter, hvor man har brug for hjælp til at se det større perspektiv. Tidspunkter hvor man har brug for indsigt og afklaring, for at kunne handle. Tidspunkter hvor der er behov for en stærk clairvoyant der igennem nænsom spirituel vejledning, clairvoyance, og healing, kan guide i den rigtige retning. Hjælpe med at få en dybere indsigt og dermed en større selverkendelse. Hjælpe dig med at forstå din “her og nu” situation bedre, og give dig en ide om hvad du kan arbejde med for at komme videre og på den måde genfinde motivation, inspiration og lyst på livet.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Har du forslag til setup, samarbejde eller andre gode ideer, så skriv hellere end gerne – enten via mail: info@karinnadamgaard.dk eller ring på tlf. +45 22 40 18 14.

#Transformation #Motivation #Inspiration #Engagement #Livsglæde #Energi #Optimisme #Happiness #Joy #Inspiration #Spiritual #healingjourney #Author #Atouchofvertigo

Choose Language